seven

Jobba hos oss

ÄR DU GLAD, SOCIAL OCH SERVICEINRIKTAD?

Vi söker en engagerad säljare under vår mest intensiva period på sommaren.

 

Om oss:

Närstads väskor har legat vid Larmtorget i centrala Kalmar sedan starten 1933. Vi är ett familjeföretag där vi arbetar nära varandra och hjälps åt för att tillsammans nå våra gemensamma mål.

Vi lägger stor vikt vid kundbemötande och service. Hos oss ska våra kunder alltid känna sig välkomnade, sedda och hörda.

Om rollen:

Rollen som säljare innebär att du är butikens ansikte utåt. Med engagemang och ett genuint intresse för sälj och service inger du förtroende och hjälper våra kunder hitta rätt produkt efter deras behov.

I rollen ingår även varuhantering, att ta emot, plocka upp och skylta varor, liksom att hålla ordning på lagret.

Tjänsten är på minst 75 procent och påbörjas vid sommaren, men kan leda till förlängning vid behov. Lön enligt kollektivavtal.

Om dig:

Som person är du glad, ambitiös och flexibel. Du är serviceinriktad och kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att prata med människor, är självgående och tycker om att ta initiativ.

Meriterande:

1-2 års erfarenhet av butiksjobb, serviceyrke eller arbete inom kundtjänst.

Goda kunskaper i andra språk, exempelvis engelska eller tyska.

Ansök via mejl

Urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tar enbart emot ansökningar via angiven mejladress. Vi ser fram emot att få välkomna dig till vårt glada team i Sveriges främsta väskbutik!

Ansök senast 15 april
Ange referens Ansökan butiksbiträde i din ansökan.